Zocal

U okrugu Riviera del Brenta, u blizini Venecije, već više od 50 godina porodica Zoccarato proizvodi visoko-kvalitetnu žensku obuću. Ideja je potekla od osnivača Angela koji je želio kreirati ženstvenu cipelu koja je u isto vrijeme udobna, kvalitetna i moderna. Strast prema modi, velika predanost detaljima i unajmljivanje velikih stručnjaka iz ove oblasti su razlozi zbog kojih je ubrzo brend Zocal postao prepoznatljivo ime u modnoj industriji.

Čak i danas, obuća se kreira u istoj fabrici od strane vrhunskih stručnjaka koji garantuju maksimalni kvalitet i komfort. Zocal garantuje svim svojim kupcima da će pri svakom koraku uvidjeti italijanski besprijekoran stil izrade.


Žene koje jednom kupe obuću brenda Zocal, uvijek se njemu vraćaju. Koračaju sa zadovoljstvom i osmijehom, a to je sve zbog jednog čarobnog sastojka koji je zaslužan za predivne cipele – neizmjerna strast!

Pridružite se mnogobrojnim ženama širom svijeta, od Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Ujedinjenih Arapskih Emirata pa do Australije i Japana. ZOCAL čeka na Vas u GEMA salonima.