Pretty Ballerinas

Još od davne 1918. godine, brend Pretty Ballerinas proizvodi magične cipele za sve žene koje se žele osjećati posebno svaki dan. Na početku rada, proizvodili su samo baletanke za profesionalne balerine, a 50-ih godina su proširili svoju ponudu.

Nakon velike popularnosti filma „Doručak kod Tiffany-a“, sve više žena širom svijeta je tragalo za idealnim baletankama. Pretty Ballerinas je upravo to i ponudio – idealne baletanke raznih modela i dezena koji su pronašli put do srca žena širom svijeta.

Danas, proizvodi ovog brenda su dostupni od New Yorka do Tokija, ali i u srcu naše države, Sarajevu u našim GEMA salonima.


Klasičnu balerinu donosimo u moderni svijet, gdje se svaki korak čini kao razigrani plesni pokret zbog besprijekorne izrade i maksimalne udobnosti. Kombinovanje različitih materijala, široka ponuda stilova, inovativnost i postavljanje trendova, samo su neki od razloga zbog čega danas mnoge svjetske zvijezde odlučuju izabrati Pretty Ballerinas.

Pretty Ballerinas dama je uvijek jedinstvena, korača samopouzdano i nonšalantno. Svakim korakom je bliža ostvarenju svojih snova, a sve je mnogo lakše ostvariti uz udobnost i kvalitet pri svakom koraku.

Zakoračite u Pretty svijet, posjetite GEMA salone i pronađite idealne cipele!