Marina Rinaldi

Modni brend Marina Rinaldi je usmjeren ženama koje znaju šta žele – maksimalnu udobnost, vrhunski kvalitet i bezvremensku eleganciju. Šarm i jednostavnost odjevnih komada oduševljavaju žene širom svijeta još od 1850. godine.

Ideja kreiranja odjeće koja zadovoljava potrebe i želje dama punijeg stasa je imala revolucionaran odjek u cijelom svijetu, a sam brend je stvorio glas inovativnosti, pozitivnog načina izražavanja i „udobnih veličina“. Marina Rinaldi je prvi brend u svijetu koji je ponudio odjeću ženama koje nose veće brojeve odjevnih predmeta.

Svaka nova kolekcija popularnog italijanskog brenda pruža nevjerovatnu raznolikost boja i stilova, uz besprijekoran način izrade i neizostavni vrhunski kvalitet. U svakoj prilici – na poslu, u šetnji gradom, izlasku s prijateljicama, romantičnoj večeri ili porodičnom ručku, materijali i krojevi prate potrebe današnje žene. Obuhvaćeni su različiti stilovi koji omogućavaju da svaka žena pronađe za sebe nešto što joj odgovara, u skladu sa svojim potrebama, ali i željama.


Italijanski smisao za detalje je duboko ukomponovan u izradu, a to potvrđuje svaki odjevni komad s potpisom ovog brenda. Kvalitet su prepoznale i mnoge poznate osobe širom svijeta koje viđamo u odjevnim komadima Marina Rinaldi, ali i koje imaju samo riječi hvale za neobične dezene, udobne materijale i kvalitetnu izradu odjeće i modnih dodataka.

Novu kolekciju možete pronaći u našem GEMA salonu u Sarajevo City Centre-u na drugom spratu!