Emporio Armani

Giorgio Armani je jedno od najpoznatijih imena u svijetu mode. Prestižna marka unutar svoje modne kuće proizvodi različite podbrendove, a jedan od najpoznatijih je Emporio Armani. Ovaj brend svim kupcima nudi moderne i trendseterske proizvode namijenjene za nošenje u svim prilikama.

Poznati dizajner Giorgio učestvuje u kreiranju novih kolekcija, a svake godine svi zainteresovani mogu vidjeti šta je to pripremljeno u novoj kolekciji na Sedmici mode u Milanu. Visokokvalitetna odjeća i modni dodaci iz godine u godinu diktiraju trendove u modnom svijetu. Komadi su usmjereni ljubiteljima mode, trendova i elegancije.


Iako Armani spada u domen visoke mode, modni komadi Emporio Armani su pristupačniji, ali u isto vrijeme ne gube vrhunski kvalitet i stil dostojan svjetskih modnih događaja. Bez obzira da li rekreativno trenirate ili volite ležeran i opušten stil, Emporio Armani ima nešto za Vas!

Emporio Armani možete pronaći u BBI Centru na drugom spratu. Uživajte u svakom pokretu uz Armani i GEMU. Dobro nam došli!