Cesare Paciotti

Luksuzni brend Cesare Paciotti je namijenjen muškarcima i ženama s izraženim stilom i karakterom. Klasični italijanski stil koji se može primijetiti u svakom detalju izrade osvaja srca zaljubljenika u modu i kvalitet još od 1948. godine.

Svaka nova kolekcija diktira raspoloženja i postavlja trendove na svjetskoj sceni. Na samom početku, Paciotti je proizvodio samo mušku klasičnu liniju koja je u potpunosti bila ručno rađena s pažljivo osmišljenim detaljima. Tokom godina, asortiman se proširivao, ali cilj je i dalje bio isti: pružiti najbolji mogući kvalitet za sve svoje kupce.

Eksperimentisanja s novim tehnikama i bezgranična želja za inovacijama su potakli kompaniju da investira u nove materijale i razvoj proizvoda. Kao rezultat toga, u sklopu ovog brenda možemo pronaći i liniju Paciotti 4US, sportsku liniju cipela usmjerenu i muškarcima i ženama.


Kolekcije namijenjene ženama su prožete senzualnim detaljima, sofisticiranim formama i besprijekornom ženstvenošću koja oduševljava. Koračajte odvažno svaki dan uz vrhunsku izradu i atraktivne detalje.

Ponosni smo što u našim GEMA salonima možete pronaći proizvode ovog visoko-kvalitetnog brenda koji je namijenjen za sve prilike – od ugodnih šetnji i sportskih druženja, pa do luksuznih svečanih događaja i proslava. Izgledajte besprijekorno u svakom momentu!