Baldinini

Još od davne 1910 godine, porodica Baldinini je započela ručnu izradu obuće. Danas, više od 100 godina nakon samog osnivanja, kompanija iza sebe ima milione pari cipela, stotine zaposlenih i stotine prodavnica širom svijeta, ali srž same proizvodnje je ostala ista. Duh, kreativnost i strast prema modi su i dalje jednako snažni, a svakom novom kolekcijom kompanija pozitivno iznenađuje modni svijet i sve zaljubljenike u modni izražaj.

Ljubav je sačinjena u svakom dijelu cipele. Izbor materijala, oblika i tehnika kontinuirano nudi nešto novo na tržištu, a dugogodišnje iskustvo ovog brenda omogućava idealan omjer ručne izrade i modernog modnog izražaja.


Baldinini obuhvata različite stilove i raspoloženja. Nikada ne ignoriše inovativnost i spremnost na postavljanje trendova. Bogati detalji, duga tradicija i nezanemarljiva energija ne mogu proći nezapaženo u modnom svijetu.

Baldinini dame zaslužuju ručno rađene cipele, perfekciju u svakom detalju i umjetnost pri svakom koraku. To zaslužuju i svi naši kupc, i upravo zbog toga u našim GEMA salonima možete pronaći novu kolekciju ovog poznatog italijanskog brenda.